måndag 18 augusti 2014

Familjemys och trerätters

Då jag jobbade hela helgen har det blivit en väldigt lugn sådan. Hade en mysig kväll hos familjen i fredags. Jag, mamma, Adam, Andreas och Jossan lagade panerade skinksnitzlar med klyftpotatis. Riktigt teamwork! Blev jättegott och sen såg vi lite på friidrott.
Efter jobbet i lördags körde jag och Anthon på en Italiens trerätters! Härligt att laga maten tillsammans, prata och dricka vin. Det blev en tomatbruschetta på smörstekt ciabattabröd och parmaskinka med ruccola till förrätt. Till varmrätt lax och potatis i ugn med vitlök och soltorkade tomater i olja och kall vitlökssås. Och till dessert blev det crema al mascarpone med hallon och persika. Man blandar mascarponeost med ägg och socker samt vaniljsocker och lite juice från en pressad lime. Blev sjukt gott alltihop! Borde köra på fler trerätters, och så är det kul att gå efter ett tema.
Sen såg vi på filmen 10 000 timmar.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar